BEDRIJVEN

Wat is er heerlijker dan een verse pizza net uit de oven lekker op het werk bezorgd. De beste pizza gaat alleen samen met service, goede hygiëne en een structurele kwaliteitscontrole en dat wordt door onze klanten al jarenlang bijzonder gewaardeerd.


SERVICE:

Wij leveren wat we toezeggen en komen zoveel mogelijk tegemoet aan specifieke wensen, daar waar het kan. Ook bij de bezorging werken wij accuraat. Bij bedrijven en hun evenementen verzorgen wij de catering bij vooruitbestelling ook overdag. Het maakt niet uit of u om 03.00 in de nacht, 08.00 in de morgen of 12.00 in de middag wil genieten. De groep kan in de break direct van warme pizza maaltijden en frisse salades genieten. Letterlijk 24/7pizza.


HYGIËNE & KWALITEITSCONTROLE:

Naleving van de opgestelde interne regels garandeert een goede bedrijfshygiëne, opdat het maximale welzijn van uw medewerkers wordt gewaarborgd. Integriteit in combinatie met onze continue kwaliteitscontrole ondersteunen dit proces. De kwaliteitscontrole wordt ook uitgevoerd door externe partijen zoals de keuringsdienst van waren.

Wij zijn de eerste pizza leverancier die dag en nacht bezorgt in Nederland.

U kunt bij ons op rekening bestellen. Wji adviseren u om uw bestelling door te geven op info@247pizza.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

24/7 Pizza 3 stars after 149 reviews
24/7 Pizza