24/7 PIZZA

De oprichter van 24/7pizza delivery begon zijn carrière als pizzabakker in een drukbezocht restaurant in Amsterdam Zuid. Daar werd rond zijn zestiende jaar zijn liefde voor de echte pizza geboren en kreeg hij de smaak van eerlijke en verse ingrediënten en huisgemaakt vers deeg te pakken.

Tijdens zijn studie heeft hij nachtdiensten gedaan in hotels, waar hij vaak de vraag kreeg of er nog pizza besteld kon worden. Dit was niet het geval. Na zijn studie gaf hij in Praag leiding aan een keten en leerde de inns en outs van het zaken doen. Eenmaal terug in Amsterdam nam hij zijn liefde voor ambachtelijke pizza’s en zijn droom om ook ’s nachts kwaliteitspizza’s in Amsterdam te bezorgen serieus en opende de eerste vestiging.

Wij van 24/7pizza vinden dat er in een wereldstad als Amsterdam altijd iets lekkers moet kunnen worden gesteld. Wij zijn de eerste pizza leverancier die dag en nacht bezorgt in Nederland.

Wat is er heerlijker dan een warme pizza net uit de oven lekker thuis bezorgd. Het is een passie. Wij gebruiken alleen de beste natuurlijke basis ingrediënten voor onze pizza’s. Het succes van een goede basis pizza zit ‘m in het dagelijks vers gemaakte deeg van Gerberameel, echt goede olijfolie uit Toscane en gepelde Pellati tomaten uit Sicilië. Daarnaast natuurlijk de beste kazen als verse Mozzarella en andere eerlijke toppings.

De beste pizza gaat alleen samen met service, goede hygiëne en een structurele kwaliteitscontrole en dat wordt door onze klanten al jaren lang bijzonder gewaardeerd.

24/7 Pizza 3 stars after 149 reviews
24/7 Pizza