Reviews


2 sterren na 60 reviews
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heb vaker hier besteld jammer dat ik mijn pizza dit keer niet heb gekregen 3-12-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
This was very poor service. I waited for an hour and 20 mins for 2 pizzas. Then....the guy called the bell TWICE after I said not to answer despite answering the first call. The pizza was cold and very dry. 16-11-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Pizza was helemaal koud bij aankomst. Veelste dure gekozen wijn was uiteindelijk niet beschikbaar.. Zonde! 14-11-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goedenavond mijn pizza zou vandaag 20u geleverd worden. Ik heb het nog steeds niet en ik heb vreselijk honger. Ik bel maar er wordt niet opgenomen. 6-10-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
4-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Though the food may be good, the time it takes to make this food and deliver is absolute trash. I’ve waited almost 4 hours total for this food. It started out with ordering wings, soda, and a pizza. I’ve waited an hour and 15 minutes for my food, for the guy to come to my apartment with ONLY wings and soda. He forgot the pizza. He got very aggressive and defensive saying that I never ordered pizza, until I showed him the receipt. Then he got very apologetic and paranoid about everything. I then waited ANOTHER 2 hours for my pizza, while calling to check in, I’ve received an angry guy saying the food is on its way. Absolute worse service ever and in what way would a pizza ever take 3 hours??? Absolutely terrible. 4-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
NVT - pizza is niet bezorgd, wacht nog steeds op een refund. 3-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
ik heb mijn bestelling niet gehad 1-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Order was never delivered. This company is fraudulent and are being reported to the police as such. 1-9-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Never got my complete order. 25-8-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
20-8-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 5-8-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb besteld voor 20.00uur. Ik wacht nog steeds 4-8-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Snelle levering 👍 9-7-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Mijn bestelling is nooit aangekomen? 6-7-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
8-5-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
27-4-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb bijna een uur op mijn pizza moeten wachten terwijl ik bijna naast de pizzeria woon. Ook was mijn pizza niet heel warm meer toen hij eindelijk hier was. 6-4-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bitch beter gaan jullie mn geld terug geven want die shit is nooit aangekomen 4-4-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
10-3-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Na een uur en kwartier kwam pizza. 17-2-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Niet telefonisch bereikbaar, meer dan een half uur gewacht maar geen gehoor. Ook hadden wij in de opmerkingen gevraagd voor een aanpassing op de pizza (een ingrediënt weglaten), dit is niet gebeurd. Verder karig belegd, ene helft bijna geen topping behalve kaas en de andere helft minimaal. Wel een snelle levering en vriendelijke bezorger. 14-2-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als je om dit tijdstip eem pizza kan bezorgen die ook nog een heel lekker is. Niks te klagen! 29-1-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Fijn dat er 24/7 pizza besteld kan worden, minder fijn dat de bezorger mij door de storm naar buiten liet lopen, om vervolgens over te steken en daar de pizza op te halen. :( 3-1-2018
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb besteld, betaald, gewacht. Maar de pizza is nooit gearriveerd. Telefonisch ook niet bereikbaar. Uitermate slecht 12-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We ordered pizza over 2 hours ago and it never came and when we called nobody answered. We gave 1 star on Google reviews and won’t be ordering from you again. If you are closed today or not delivering you should say so somewhere. This is ridiculous. 12-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan anderhalf uur bezorgtijd is zelfs om 05:00 uur te lang Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Verschrikkelijk. 1.5 uur gewacht op een koude pizza. Bij het bellen werd meneer chagrijnig dat wij überhaupt hadden besteld en dat wij niet zo moesten mierenneuken. Kortom nooit meer. 2-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker gegeten 2-12-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Never arrived 21-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 19-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2 weken terug pizza besteld en online betaald, helaas door een fout stond deze op een dag later, waardoor we de pizza's niet gehad hebben. Na een telefoontje zou het geld terug worden gestort maar tot op heden nog niet gebeurd. Al aardig wat keren gebeld en zelfs gemaild maar opeens geen gehoor meer... 9-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Slechte pizza niet warm heel koud 6-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Slechte pizza niet warm heel koud 6-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als je vergeten bent iets te bestellen moet daar een mogelijkheid voor zijn dat niet het hele formulier leeg gemaakt wordt 6-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
I would like to request a full refund. The food arrived 2 hours late. It was cold and the delivery person made no apology. I had called several times asking when the food is coming. This isn't acceptable service. 1-11-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Normaal bestelde ik hier omdat de pizzas te doen waren,. Van hert weekend bested uren later niet aangekomen, meerdere gebeld met ene Omer. De pizza zou onderweg zijn. De volgende dag nog steeds mijn pizza niet geleverd. Gebeld en mn pizza zou alsnog geleverd worden maa dan binnen een half uur,. Half uur later nog steeds geen pizza. Vervolgens bestelde ik roti bij Roti AMsterdam,. Echt binnen 20 minuten kwam mijn roti aan. Vervolgens kwam 247 asnog aanzetten met mn pizza die ik bij lange na niet meer wilde,. De bezorger (zo een met en gucci petje en tasje) werd boos en liep scheldend en deuren slaand de trap af. aggressieve mensen warvan ik mijn eten niet meer vertrouw. EN zeker ook niet hun diensten. Nooit bestellen hier ze hebben niet voor niets zo weinig sterren! 31-10-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde wat langer dan verwacht (misschien een idee om hier vooraf een inschatting van te geven?) maar toen het er was bleek het een leuke bezorger te zijn en de pizza was lekker! Fijn ook dat er gelijk contact werd opgenomen toen de uienringen op waren, of we er iets anders voor in de plek wilden of niet. 28-10-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
you forgot my cheese cake 20-10-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 15-10-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-9-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Niet ontvangen 9-9-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Dat de beoordeling vóór de pizza komt zegt al genoeg denk ik. 2-9-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heb me eten niet gekregen ik wil me geld hebben denk je geld groeit op me golo ruggg 😡😡😡😡 koulo slecht! 1-9-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde zolang dat de helft van mijn gasten hongerig zijn weg gegaan. 4x gebeld en werd gezegd dat de pizza's er binnen 10-20 minuten zouden zijn, en dat was niet zo. Slecht 3-8-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1-8-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza was koud en bij de hotwing lag de saus in het zakje met alleen de deksel zonder bakje heel raar 20-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza was koud en bij de hotwing lag de saus in het zakje met alleen de deksel zonder bakje heel raar 20-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2 keer moeten bellen voordat pizza kwam na 90 minuten 17-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 16-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Nooit gekregen. Bestel nooit meer. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde erg lang, kreeg eerst de verkeerde pizza en beetje klein voor een large. Ons drinken was vergeten en werd later pas gebracht. Wel vriendelijk personeel, maar denk er nog even over na om hier nogmaals te bestellen. 7-7-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
The pizza never arrived 15-6-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wij hebben om half 5 Sochtends pizza bij u besteld. Na een uur belde wij met de vraag hoe lang gaat het nog duren. Ze zeiden ja hij is onderweg en dat 3 keer aan toe! Weer gewacht om 6 uur weer gebeld en ze zeiden dat onze order niet bestond terwijl het afgeschreven is van onze rekening en ik nog wen bevestigings mail binnen gekregen heb!! €28 euro betaald voor slechte klantenservice en geen pizza! Jammer, want we hadden wel beter verwacht. Ik hoop dat er contact mer mij word gezocht voor een oplossing! Maartenvanbork@icloud.com 0640532325 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-6-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
7-6-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Pizza was goed alleeeeeen duuuurde een eeuwigheid Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-5-2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-5-2017