Reviews


3 stars after 149 reviews
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prma pizzA 7/8/2024
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/19/2024
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak besteld hier nooit wat te klagen 4/8/2024
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zo als altijd 4/1/2024
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ordered for 4am. the delivery came ASAP. The pizza itself was not great. 3/25/2024
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dramatisch. Geld terug graag. Prullebak gegooid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heeft gesmaakt.. en vóór de aangegeven bezorgtijd netjes bezorgd. Fijn dat we ‘s nachts iets konden bestellen/eten. 10/25/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beste pizza van Amsterdam 10/11/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Shoarma pizza is te lekker. Serieus het lekkerste eten wat er is. Mocht ik ooit een laatste maal moeten kiezen zou ik serieus de 24/7 shoarma pizza kiezen. 10/2/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kk spang 9/1/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top plek. Besteld om 3 uur pizza was er binnen een half uur! 👌🏾 8/29/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en bezorging ook top! 7/10/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De shoarma pizza van 24/7 pizza is de lekkerste pizza van de wereld. Daarnaast voor mij meteen het lekkerste eten ter wereld. Serieuze aanrader. 5/1/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De patat daar is vies man en die Pittza is zo hard 2/13/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2023
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toffe gasten, goeie pizza. 12/29/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Shoarma Pizza van 24/7 is de lekkerste Pizza van Nederland. Dit is niet overdreven. Serieus heerlijk. 10/22/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Overpriced 10/13/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb de bestelling niet bezorgd gekregen. 6/22/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, snelle vriendelijke service. Prima pizza en vooral de aardappel schijfjes waren super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
i ordered 2h ago and i still dont have pizza. on the phone nobody pick it up... 6/6/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
IK HEB ME FUCKING PIZZA OM 00:49 besteld en het is nu 04:25 en ik heb het nog steeds niet ik heb al 100x gebeld niemand neemt op DIT KAN NIET 5/3/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van de hele wereld. Shoarma pizza is een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 4/5/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waardeloos ,heb mij pizza niet bezorgd gekregen, en de vestiging telefonisch niet te bereiken,slechtste pizzeria die ik heb gezien wauw 3/31/2022
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Shoarma pizza van 24/7 pizza is de lekkerste pizza van de wereld. De kaas het vlees het deeg: perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik verwachtte een pizza binnen een redelijke tijd, maar helaas duurde het erg lang dus ik lag al te slapen. Geen pizza ontvangen, wel betaald. 6/3/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt héél goed, zowel de pizza als ook de bestelde wedges en ciabatta! Las ook wat minder positieve reacties, maar dat is misschien van de oude eigenaar of zo vermoed ik dan, want dit was echt hoog niveau, zelfs beter dan DOMINOS of NEW YORK wat mij betreft, dus will order again for sure! Aanrader for the creatures of the night ;-) 5/22/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker en snelle service 5/19/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en heerlijke pizza’s. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/5/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was harstikke lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging.pizza is goed. En vriendelijk.... 3/27/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik had een pizza om 5 uur snachts besteld en een aardige bezorger ging 15 minuten wachten totdat ik ook zelf thuis kwam aangezien hij eerder bij ons huis was dan wij zelf 3/18/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👏🏽👏🏽 3/18/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2u gewacht 1/18/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Horrible pizza - like it was cooked from frozen. 1/17/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect en ook optijd geleverd!! 1/8/2020
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen mayonaise, en verkeerde ingrediënten op pizza 12/23/2019
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2019
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2019
24/7 Pizza 3 stars after 149 reviews
24/7 Pizza