Reviews


3 stars after 83 reviews
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte pizza niet warm heel koud 11/6/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je vergeten bent iets te bestellen moet daar een mogelijkheid voor zijn dat niet het hele formulier leeg gemaakt wordt 11/6/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I would like to request a full refund. The food arrived 2 hours late. It was cold and the delivery person made no apology. I had called several times asking when the food is coming. This isn't acceptable service. 11/1/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal bestelde ik hier omdat de pizzas te doen waren,. Van hert weekend bested uren later niet aangekomen, meerdere gebeld met ene Omer. De pizza zou onderweg zijn. De volgende dag nog steeds mijn pizza niet geleverd. Gebeld en mn pizza zou alsnog geleverd worden maa dan binnen een half uur,. Half uur later nog steeds geen pizza. Vervolgens bestelde ik roti bij Roti AMsterdam,. Echt binnen 20 minuten kwam mijn roti aan. Vervolgens kwam 247 asnog aanzetten met mn pizza die ik bij lange na niet meer wilde,. De bezorger (zo een met en gucci petje en tasje) werd boos en liep scheldend en deuren slaand de trap af. aggressieve mensen warvan ik mijn eten niet meer vertrouw. EN zeker ook niet hun diensten. Nooit bestellen hier ze hebben niet voor niets zo weinig sterren! 10/31/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde wat langer dan verwacht (misschien een idee om hier vooraf een inschatting van te geven?) maar toen het er was bleek het een leuke bezorger te zijn en de pizza was lekker! Fijn ook dat er gelijk contact werd opgenomen toen de uienringen op waren, of we er iets anders voor in de plek wilden of niet. 10/28/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
you forgot my cheese cake 10/20/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet ontvangen 9/9/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dat de beoordeling vóór de pizza komt zegt al genoeg denk ik. 9/2/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb me eten niet gekregen ik wil me geld hebben denk je geld groeit op me golo ruggg 😡😡😡😡 koulo slecht! 9/1/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde zolang dat de helft van mijn gasten hongerig zijn weg gegaan. 4x gebeld en werd gezegd dat de pizza's er binnen 10-20 minuten zouden zijn, en dat was niet zo. Slecht 8/3/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/1/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was koud en bij de hotwing lag de saus in het zakje met alleen de deksel zonder bakje heel raar 7/20/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was koud en bij de hotwing lag de saus in het zakje met alleen de deksel zonder bakje heel raar 7/20/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 keer moeten bellen voordat pizza kwam na 90 minuten 7/17/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nooit gekregen. Bestel nooit meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang, kreeg eerst de verkeerde pizza en beetje klein voor een large. Ons drinken was vergeten en werd later pas gebracht. Wel vriendelijk personeel, maar denk er nog even over na om hier nogmaals te bestellen. 7/7/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The pizza never arrived 6/15/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben om half 5 Sochtends pizza bij u besteld. Na een uur belde wij met de vraag hoe lang gaat het nog duren. Ze zeiden ja hij is onderweg en dat 3 keer aan toe! Weer gewacht om 6 uur weer gebeld en ze zeiden dat onze order niet bestond terwijl het afgeschreven is van onze rekening en ik nog wen bevestigings mail binnen gekregen heb!! €28 euro betaald voor slechte klantenservice en geen pizza! Jammer, want we hadden wel beter verwacht. Ik hoop dat er contact mer mij word gezocht voor een oplossing! Maartenvanbork@icloud.com 0640532325 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2017
24/7 Pizza H.J.E. Wenckebachweg 53H 020 8200121
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was goed alleeeeeen duuuurde een eeuwigheid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2017
24/7 Pizza 3 stars after 83 reviews
24/7 Pizza